اینورتر پنتاکس

معرفی برند پنتاکس

یکی از بزرگترین تولید کنندگان پمپ های آب خانگی، ساختمانی، صنعتی و کشاورزی در ایتالیا Pentax شرکت پنتاکس است و با سابقه ای بیش از سه دهه در ایران یکی از مشهورترین و محبوب ترین پمپ های آب را عرضه می نماید. دفتر مرکزی پنتاکس در منطقه صنعتی شهر Verna ایتالیا قرار دارد. هدف اصلی پنتاکس ارایه راه حل های با کیفیت برای نیازهای مختلف بازار است. در طول سال های گذشته، پنتاکس سهم بزرگی از بازار جهانی پمپ را تجربه کرده است. برای این شرکت، حفظ استانداردها با فن آوری بالا و بهینه سازی شده بسیار حائز اهمیت است، زیرا این تنها عاملی است که می تواند به مشتری نهایی یک محصول با کیفیت و با کارایی بالا و قیمت مناسب و مقرون به صرفه عرضه نماید. مرکز تحقیق و توسعه پنتاکس به صورت مداوم محصولات جدیدی را با دقت و سرعت و متناسب با نیاز بازار طراحی و توسعه می دهد.

از آنجا که پنتاکس در زمینه ی ساخت پمپ های بر پایه الکتروموتور های AC، سهم بزرگی از بازار جهانی را دارد؛ لذا تجربه این شرکت را به فکر انداخته تا در زمینه ی ساخت و تولید کنترل دور موتور یا اینورتر اقدام کنند. برند پنتاکس با استفاده از تکنولوژی الکترونیک صنعتی روز دنیا و همچنین فناوری پیشرفته ریزپردازنده ها و کنترلر ها، توانسته اینورتر هایی با کیفیت و هم تراز با سایر برند های سازنده اینورتر، طارحی و تولید کند. در حال حاضر اینورتر پنتاکس در دو مدل DSI 200 و DSI 400 در بازار موجود است. شرکت دیزل ساز با در دست داشتن نمایندگی انحصاری پنتاکس در ایران، توانسته اینورتر های پنتاکس را تحت لیسانس ایتالیا در ایران تولید کند و شرکت پرتو صنعت به عنوان نمایندگی فروش اینورتر پنتاکس اقدام به فروش و ارسال به تمام نقاط ایران می کند.

اینورتر پنتاکس ایرانی تحت لیسانس ایتالیا

شرکت دیزل ساز نماینده انحصاری پنتاکس در ایران است که اینورتر پنتاکس را تحت لیسانس پنتاکس ایتالیا در ایران تولید و عرضه می نماید. همچنین سایت پرتو صنعت به عنوان نمایندگی فروش اینورتر پنتاکس این محصول را در سراسر ایران به فروش می رساند.

اینورتر پنتاکس سری DSI 400 یک اینورتر با کنترل برداری مدرن است که با عملکردی ویژه و سطح بالا طراحی و ساخته‌ شده است. DSI 400 دارای عملکردی عالی و پیشرفته است که میتواند با استفاده از الگوریتم کنترل برداری خود، الکتروموتورهای القایی را با دقت بالا، گشتاور قوی و قابل‌ اطمینان، راه‌اندازی و کنترل نماید. اینورتر پنتاکس به‌ صورت کنترل حلقه باز و حلقه بسته میتواند برای بسیاری از کاربردها در صنعت، مورد استفاده قرار ‌گیرد. انواع ماشین‌آلات صنعتی، بسته‌بندی مواد غذایی، انواع الکتروپمپ های آب‌رسانی، بوستر پمپ‌ ها، صنایع تهویه هوا، جرثقیل‌ها، آسانسورها، آسیاب‌ها، انواع کمپرسورها و نوار نقاله‌ها ،همگی مثال هایی هستند که میتوان جهت نصب و راه اندازی و اتوماسیون آن ها از اینورتر پنتاکس استفاده نمود.

گزینه کنترل اسکالر V/F در اینورتر پنتاکس، جهت کنترل انواع الکتروپمپ های آب رسانی، بوستر پمپ‌ها، صنایع تهویه هوا و دمنده صنعتی بسیار راهگشاست. اینورترهای پنتاکس در اکثر صنایع از جمله صنایع شیمیایی، غذایی، نساجی، پلاستیک، فلزی، معدنی، پتروشیمی، سیمان، آب و فاضلاب و … مورداستفاده قرار می‌گیرند و نقش مهمی در کنترل فرآیندهای صنعتی و صرفه‌جویی در مصرف انرژی‌ را دارند. اینورتر پنتاکس با نرم‌افزار بسیار پیشرفته و پارامترهای جامع و کاملی که دارد، انواع الکتروموتورهای سه فاز را در بسیاری از کاربردهای ساده و پیچیده صنعتی، راه اندازی کند. گشتاور راه‌اندازی بالا و دقت زیاد در کنترل سرعت ، دو ویژگی خاص اینورتر پنتاکس محسوب می شوند. کارشناسان فروش پرتو صنعت دیتاشیت و کاتالوگ و راهنمای راه اندازی اینورتر پنتاکس را به مشتریان ارائه خواهند داد.

مزایای استفاده از اینورتر

راه اندازی نرم و توقف نرم الکتروموتورها
بهینه سازی در مصرف انرژی از طریق کاهش مصرف برق و بازگشت سرمایه بعد از مدتی کوتاه
ایجاد فشار ثابت در پمپ ها و کمپرسورها
قابلیت کنترل سرعت و گشتاور موتور برای کاربردهای مختلف
کاهش تنش های الکتریکی موتور به دلیل راه اندازی و توقف نرم و در پی آن کاهش تنش های مکانیکی موتور که این خود منجر به کاهش هزینه های تعمیرات و نگهداری می شود.
افزایش راندمان خطوط تولید با کنترل دقیق سرعت و گشتاور خط
افزایش طول عمر الکتروموتور و تجهیزات جانبی
امروزه با پیشرفت روز افزون صنعت در اکثر کارخانجات صنعتی برای راه اندازی و کنترل الکتروموتورها از اینورتر استفاده میگردد.

مزایای استفاده از اینورتر پنتاکس

اینورتر پنتاکس در کاربردهای صنعتی و تجاری دارای مزایای بسیاری می باشد که بر منافع شرکت ها تاثیر مستقیم دارد:

صرفه جویی در مصرف انرژی
کنترل بهتر فرآیند و افزایش راندمان
کیفیت بالا و قیمت رقابتی در مقایسه با محصولات مشابه
کاهش استرس مکانیکی و الکتریکی در تجهیزات
خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر
نصب و راه اندازی آسان
کاهش تجهیزات مکانیکی و الکتریکی (به عنوان مثال کلاچ، سوپاپ، کنتاکتور)
مناسب برای انواع کاربری های سبک و سنگین به ویژه کاربری های فن و پمپ

اینورتر پنتاکس
اینورتر پنتاکس

کاربرد اینورترهای پنتاکس

از اینورتر پنتاکس برای کنترل دور الکتروموتور سه فاز استفاده می شود، به این ترتیب که ولتاژ و فرکانس ثابت (380V/50Hz) شبکه برق توسط اینورتر به ولتاژ و فرکانس متغیر تبدیل شده و به واسطه ی آن سرعت الکتروموتور کنترل می شود. اینورتر های پنتاکس بر اساس زمان قابل تنظیم برای شتاب گیری موتور با راه اندازی نرم الکتروموتور از شوک های جریانی به برق واحد صنعتی جلوگیری می نماید . همچنین این درایو با توقف نرم در طول زمان تنظیم شده برای توقف موتور از آسیب به موتور و تجهیزات متصل به آن جلوگیری می کند. با استفاده از اینورتر پنتاکس، سرعت الکتروموتور از صفر تا دور نامی و حتی بالاتر تنظیم میگردد. از جمله سیستم هایی که در آنها اینورتر استفاده می شود عبارت اند از:

انواع پمپ ها و بوستر پمپ ها

فن ها و بلوورها
کمپرسورها
میکسرها
ماشین الات بسته بندی، چاپ، صنایع غذایی، چوب، نساجی
ماشین های تزریق پلاستیک و اکسترودرها
آسانسورها و پله برقی
انواع جرثقیل ها
ماشینهای نورد فولاد
انواع آسیاب ها
بالابرهای صنعتی و ساختمانی
ماشینهای سیم و کابل
و بسیاری از کاربردهای دیگر.

استفاده از اینورتر پنتاکس برای کمپرسور

یکی از موارد استفاده اینورترهای پنتاکس راه اندازی و کنترل سرعت موتور انواع کمپرسورها است. در کمپرسورهایی که موتورهای توان بالا دارند به دلیل اینکه جریان راه اندازی موتور بسیار بالا می باشد، برای تثبیت فشار کمپرسور، موتور خاموش و روشن نمی شود بلکه کمپرسور به حالت Load و Unload می رود. یعنی زمانیکه نیاز به تولید هوای فشرده نمی باشد، کمپرسور Unload می شود و زمانیکه نیاز باشد Load می شود. اینکار باعث استهلاک مکانیکی بالا و هدر رفتن انرژی خواهد شد. با استفاده از اینورتر می توان علاوه بر تغییر سرعت موتور و ایجاد فشار ثابت در کمپرسور، زمانیکه نیاز به تولید نمی باشد، موتور را استپ نموده و هر زمان لازم شد دوباره استارت کرد.

اینورتر پنتاکس چه کاری انجام میدهد؟

همانطور که در تصویر بالا مشخص است ،اتصال سه فاز مستقیما به الکتروموتور سه فاز وصل شده است. در این حالت، به جهت گشتاور بالای موتور در لحظه استارت و لگد زدن آن، عمر مفید الکتروموتور کوتاه شده و پس از گذشت مدت زمانی کوتاه، متعلقات مکانیکی الکتروموتور مانند پایه ها و بلبرینگ آسیب خواهند دید، که این خود باعث افزایش هزینه های نگهداری و تعمیرات خواهد بود. از طرفی جریانهای هجومی که در لحظات استارت موتور نمایان میشوند، نرخ مصرف برق سیستم را به شدت بالا خواهند برد.