
ترمینال های ورودی و خروجی در اینورتر
همانطور که می دانیم که اینورترها یک بخش مهم از دنیای امروز هستند که وظیفه تبدیل برق شهری به AC را دارند. با توجه به پرمصرف بودن آنها، به عنوان یک صنعتگر لازم است تا با قطعات ضروری آنها آشنا شویم. یکی از بخش های مهم در اینورتر ، ترمینال های ورودی و خروجی آن است که در ادامه به علت ضرورت آنها خواهیم پرداخت.
اهمیت ترمینال های اینورتر
ترمینال ها که جز مهمترین بخش های یک اینورتر هستند شامل دو نوع قدرت و کنترلی می باشند. برای تنظیم اینورتر ضروری است که بدانیم ترمینال ورودی است یا خروجی، آنالوگ است یا دیجیتال؟ هر عملیات در اینورترها به کمک ترمینال های ورودی و خروجی انجام می گردد که وظیفه انتقال فرکانس و اطلاعات را بر عهده دارند از همین نظر می توان آنها را جز ضروری ترین بخش ها در یک اینورتر دانست. خرابی ترمینال های کنترلی جز موارد رایج در زمینه تعمیر اینورتر است که با شناسایی آن فرایند تعمیر درایو شما سریع تر خواهد بود.
انواع ترمینال در اینورترها
همانطور که در همین مقاله اشاره کردیم، در درایوهای کنترل دور موتور دو نوع ترمینال وجود دارند؛ ترمینال های قدرت و ترمینال های کنترلی.
ترمینال های قدرت: دارای بخش ورودی و خروجی و لینک دی سی
ترمینال های فرمانی و یا کنترلی: دارارای بخش ورودی و خروجی و در دو مدل دیجیتال و آنالوگ
ترمینال های قدرت
این ترمینال ها دارای سه بخش ورودی، خروجی و لینک DC می باشند. ترمینال های قدرت نقش انتقال جریان را دارند یعنی توان مورد نیاز موتور از طریق شبکه برق شهری به ترمینال های قدرت، سپس به اینورتر و از اینورتر به موتور منتقل می گردد.
ترمینال های کنترلی
بر خلاف ترمینال های نوع قدرت که سطح ولتاژ بالایی داشتند، ترمینال های کنترلی از سطح ولتاژ بسیار کمتری برخوردار هستند.این نوع ترمینال ها وظیفه انتقال جریان را ندارند، بلکه وظیفه آنها فرستادن سینگنالهای کنترلی است. به لحاظ ظاهری نیز ترمینالهای کنترلی کوچکتر و ظریفتر می باشند.