اینورتر اینوت

آشنای کلی با انواع اینورترهای اینوت

قیمت اینورتر اینوت، مشخصات عمومی، مشخصات فنی، انواع کاربری و مدل های مختلف همگی به شرح ذیل ارائه میشود

قیمت اینورتر اینوت

قیمت اینورتر اینوت با درنظر گرفتن کیفیت بسیار خوب انواع مدلهای آن و در مقایسه با سایر برندهای هم رده کیفیتی بسیار رقابتی و مناسب میباشد.

به جرات میتوان گفت از نظر کیفیت درایوهای اینوت با برندهای بسیار مطرح اروپایی قابل رقابت است و در کنار این شرایط کیفی، از نظر قیمت نیز این برند حتی با برندهای ضعیف چینی نیز رقابت میکند. از اینرو پایین بودن قیمت اینورتر اینوت در کنار کیفیت عالی آن، درایوهای این برند را تبدیل به بهترین گزینه انتخابی برای کاربران کرده به طوری که در سه سال اخیر INVT جای بسیاری از برندهای رقیب رو درصنعت گرفته و بسیار سریع رو به رشد میباشد

مشخصات عمومی درایو اینوت INVT

اینورتر اینوت INVT در مدل ها و قیمت های مختلف به بازار عرضه میشود که متداول ترین مدل ها GD10, GD20, GD200A, GD270 و GD350A میباشند که هرکدام از آنها به صورت تخصصی در کاربری های مختلف امکانات ویژه و تخصصی ارائه میدهند.

درایو اینوت INVT یکی از بهترین برند های معتبر در سطح دنیا میباشد که با کیفیت و قیمت های استثنایی توجه بسیاری از مصرف کنندگان را جلب نموده است. تکنولوژی ساخت اولیه این برند از آمریکا بوده و در چین ساخته میشود.

اینورتر اینوت بستگی به مدل، مشخصات قیمت مختلفی دارند. اما در اکثر آنها کلیه نیازمندهای متداول کاربری های عمومی دیده شده و بستگی به زمان طراحی امکانات به روز در آنها گنجانده شده است. این اینورترها ار رنج توانی ۰.۲۵ کیلووات تا ۴۵۰ کیلووات و به دو صورت تک فاز و سه فاز در کلاسهای ولتاژی ۲۰۰ و ۴۰۰ ولت در بازار ایران ارائه میشوند.

کاربری اینورتر اینوت INVT
درایو های اینوت INVT میتواند در کاربری های مختلفی چون پمپ، فن، نوار نقاله، کمپرسور، آسیاب، سنگ شکلن، همزن، فرز، دستگاه تراش و بسیاری دیگر از کاربریها مورد استفاده قرار گیرند فقط لازم است که حین خرید به غیر از قیمت اینورتر اینوت به مدل متناسب با نیاز خود دقت کنید که دراین خصوص کارشناسان متخصص پرتو صنعت میتوانند راهنمای شما باشند.

امکانات درایو اینوت INVT
شرکت اینوت بسته به مدل اینورتر امکانات مختلف و تخصصی را به صورت استاندار و یا آپشن در نظر گرفته که با بررسی دقیق مدل های مختلف میتوانید در ادامه با این امکانات آشنا بشوید اما به صورت عمومی امکاناتی چون ورودی ها و خروجی های دیجیتال و آنالوگ قابل برنامه ریزی، حفاظت های مورد نیاز، رمپ های زمانی مختلف جهت راه اندازی و توقف، مد های مختلف کنترلی، توابع کارکردی متداول، نمایشگر و … در همه مدل ها در نظر گرفته شده است.

انواع اینورتر اینوت INVT
همانطور که قبلا نیز ذکر شد اینورتر اینوت INVT تنوع بسیار بالایی در مدل های تولیدی دارد تا بسته به نیازهای متفاوت صنایع مختلف پاسخگو باشند همچنین یکی دیگر از دلایل تنوع بالا در درایو های اینوت بروزآوری مداوم این شرکت در محصولات خود میباشد جهت آشنایی و خرید انواع مدل اینورترهای متداول INVT در ادامه به معرفی آنها میپردازیم همچنین میتوانید قیمت انواع اینورتر اینوت رو در صفحه مدل مرتبط ببینید.

اینورتر اینوت
اینورتر اینوت

هشت سئوال مهم و متداول در خصوص اینورتر های مختص کنترل دور موتور

مدت زمان گارانتی اینورتر اینوت چقدر است؟
کلیه اینورتر های اینوت INVT دارای ۱۸ ماه گارانتی شرکت با کارت گارانتی معتبر میباشد.

فرق اینورتر اینوت و درایو اینوت چیست ؟
همه واژه های “اینوتر” – “درایو” – “کانورتر” – “VFD ” یا “3VF” به صورت محاوره ای به دستگاهی که کنترل دور الکترموتورهای القایی را انجام میدهند گفته میشود هرچند از نظر علمی و ترجمه تحت لفظی هرکدام از آنها میتوانند معانی متفاوت دارند.

مزایای استفاده از اینورتر جهت کنترل دور موتور چیست ؟
کاهش جریان راه اندازی الکتروموتور
راه اندازی نرم الکترموتور با شتاب دلخواه
امکان توقف نرم با شتاب دلخواه
کاهش شدید اسطهلاک ادوات مکانیکی
صرفه جویی در مصرف انرژی به خصوص در کاربری های مثل پمپ و فن
حفاظت کامل و پیشرفته الکترموتور و بار
اصلاح ضریب قدرت الکتروموتور در شبکه برق ورودی
دسترسی به توابع پیشرفته ای جهت افزایش کارایی الکترموتور در فرآیندهای صنعتی
امکان مانیتورینگ و کنترل پیشرفته پارامترهای الکتریکی الکترموتور
و غیره ….

کاربریهای نرمال (سبک) یا سنگین کدامند ؟
کاربری هایی نرمال :
کاربریهایی مثل پمپ، فن، هواکش و غیره … که درآنها حداکثر اضافه بار ایجاد شده روی الکتروموتور بیشتر از ۱۲۰ درصد توان نامی الکتروموتور (طی حداکثر زمان ۶۰ ثانیه ) تجاوز نمیکند را کاربریهای نرمال و سبک می نامند.

کاربرهای سنگین :
کاربریهایی مثل جرثقیل، کانوایر، کمپرسور، همزن، آسیاب، سنگ شکن و غیره … که درآنها حداکثر اضافه بار ایجاد شده روی موتور بیشتر از ۱۵۰ درصد توان نامی الکتروموتور (طی حداکثر زمان ۶۰ ثانیه ) تجاوز نمیکند را کاربریهای سنگین می نامند.

 

نکاتی که باید در انتخاب اینورتر INVT مورد توجه قرار گیرند کدامند ؟
سطح ولتاژ تغذیه ورودی و نوع تک فاز یا سه فاز بودن آن باید مشخص شود.
توان و جریان الکتروموتور باید کوچکتر و یا مساوی توان و جریان اینوتر باشد.
نوع کاربری الکتروموتور که میتواند سنگین و یا نرمال باشد.
نیازهای خاص فرآیندی و سیستمی، همچون دقت بالا و دقیق در کنترل سرعت، ارتباط با شبکه های صنعتی و غیره …
اگر دمای محیط نصب اینورتر بیشتر از ۴۰ درجه سانتیگراد باشد باید در انتخاب اینورتر مناسب، مدنظر قرارگیرد.

 

چگونه میتوان از مدل های مختلف اینورتر اینوت، مدل متناسب با نیاز خود انتخاب کرد ؟
به طور کلی برای کاربری های عمومی مدل GD20 و مدل GD200 متداول ترین مدل های مورد استفاده از درایو اینوت میباشند. اما جهت انتخاب تخصصی و دقیق میتوانید یا با مطالعه مدل های مختلف اینورتر اینوت در همین صفحه از طریق بخش “اطلاعات بیشتر ” با مشخصات بیشتر هرکدام از آنها آشنا شوید تا دستگاه متناسب با نیاز خود را انتخاب نمایید و یا اینکه جهت انتخاب مدل مورد نیاز از مشاوره رایگان کارشناسان تخصصی پرتو صنعت استفاده نمایید.

کدام مدل های درایو اینوت، تک فاز به سه فاز دارند ؟
مدل GD10 و مدل GD20

قیمت و کیفیت اینورتر اینوت نسبت به سایر برندها چگونه است ؟
با توجه به تولید آن در چین به دلیل هزینه تولید پایین قیمت این دستگاه بسیار مناسب و رقابتی میباشد از طرفی با توجه به تکنولوژی آمریکایی برند اینوت و همچین تعداد بسیار اندک درایو های برگشتی، به جرات میتوان گفت محصولات اینورتر این برند از نظر کیفیت جزو بهترین اینورتر ها در دنیا میباشد.